Karabük Postası tarafından
13 Haziran, 2023 22:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ağabeyini Silahla Ağır Yaralayan Muhtar Tutuklandı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşadığı ağabeyini tabanca ile vurarak ağır yaralayan muhtar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Üç gün önce ilçeye bağlı Kapaklı köyünde meydana gelen olayda köyün muhtarı Bayram T. (58), iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yaşadığı ve bunun için de daha önce mahkemelik olduğu ağabeyi Recep T.’ye (71) belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Karnına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Recep T., ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Bayram T., bir gün sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’na gidip teslim oldu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen muhtar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ta fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi

Tokat’ta tesirli olan sağanak, dolu ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Ekili topraklar ziyan görürken devrilen ağaçlar ulaşımı aksattı.
Meteoroloji’nin ihtarlarının akabinde Tokat’ta beklenen yağış akşam saatlerinde tesirini gösterdi. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi aydınlatırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Yüksek bölümlerde ise yağmur yerini doluya bıraktı. Bilhassa Yeşilyurt ve Sulusaray ilçelerinde tesirli olan dolu yağışı sonrası ekili topraklar beyaza büründü. Kısa müddette tabanı kaplayan dolu, tarım alanlarında ziyana yol açtı. Alpudere Köyü ile Sulusaray ilçesi ortasında ise fırtına tesirini gösterdi. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok ağaç devrildi. Yola düşen ağaçlar nedeniyle karayolunda ulaşım durma noktasına geldi. Bölgeye sevk edilen takımlar, yolu trafiğe açmak için ağır uğraş harcadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.