Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KTSO’da Arabuluculuk Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Günlük Yayın: 07.06.2023 15:03
Yazar:
KTSO’da Arabuluculuk Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Arabulucu ve Avukat Hakan Yılmaz işbirliğinde “İş ve Ticari Uyuşmazlıklarda Alternatif Çözüm Yolları ve Arabuluculuk” konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.ktso arabuluculuk

Ticaret ve Sanayi Odası  toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda; arabuluculuğun tanımı, hangi yollarda arabulucuya başvurulması gerektiği, işleyişi ve avantajları konusunda bilgilendirme yapıldı. Seminerin ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Seminere vermiş oldukları katkılardan dolayı Karabük Baro Başkanı Sayın Av. Emrah Köklü’ye, bilgi ve deneyimlerini aktaran Arabulucu Av. Hakan Yılmaz’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Polis ekipleri sürücüleri tek tek uyardı

Gündem Yayın: 09.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Polis ekipleri sürücüleri tek tek uyardı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde trafik polisleri, uygulama noktasında durdurdukları sürücülere broşür dağıtarak yaya geçitlerinde ve ilçe merkezinde dikkatli gitmeleri konusunda tek tek uyardı.

Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Mudurnu’nun kilit noktalarında denetimlerini sürdürüyor. Özellikle ilçenin giriş ve çıkış noktalarına sık sık uygulama noktası oluşturan ekipler sürücüleri tek tek denetliyor. ‘Hayatla Yarışılmaz’ mottosuyla hazırlanan, sürücüleri bilgilendiren içeriğin bulunduğu broşür, polis ekipleri tarafından araç kullananlara verildi. Polis ekiplerinin kurallara uymaları noktasında özenle uyardığı sürücülerin emniyet kemerlerini taktığı görüldü. Okul önlerinde ve yaya geçitlerinde sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan polis ekipleri, araçları denetlemeye devam etti.

Polis ekiplerinin ilçe genelinde denetimleri ve bilgilendirmeleri sık sık yapacağı öğrenildi.