Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Şampiyon Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

Spor Yayın: 28.05.2023 18:20
Şampiyon Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

23-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında 20 İlden 120 sporcu ve İdarecinin katıldığı KYGM 26.İller Arası Kadınlar Masa Tenisi Turnuvası Final Müsabakaları ile sona erdi.

Yenişehir Merkez Spor Salonunda gerçekleşen Final müsabakaları sonucunda Konya GSİM üçüncü,Sinop GSİM ikinci, Tokat GSİM birinci olarak turnuvayı şampiyon tamamladı.

Dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetler ve Turnuvalar Şube Müdürü Şerafettin Yiğit, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Taşkent Yurdu Müdürü Pınar Yazar verdi.

Final müsabakalarına Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetler ve Turnuvalar Şube Müdürü Şerafettin Yiğit, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin,Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Sporcular ve İdareciler katıldı.(Haber Merkezi)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zonguldak Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı

Zonguldak Yayın: 04.07.2024 20:52
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı

Zonguldak Valiliği, orman yangınlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Valilikçe yapılan açıklamada, orman yangınlarını önlemek için piknik alanlarında ateş yakılmaması gerektiği belirtildi. Ayrıca cam şişelerin ve çöplerin ormanlık alanlarda bırakılmaması gerektiği vurgulandı. Valilik, sigara izmaritlerinin dikkatlice söndürülüp çöpe atılmasının önemine de dikkat çekti. Her bir vatandaşın alacağı küçük önlemlerin büyük felaketleri önleyebileceğini hatırlatan yetkililer, orman yangınlarının büyük felaketlere yol açabileceğine dikkat çekti.

Vatandaşlar, bu uyarılara dikkat ederek orman yangınlarını önlemek için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet edildi.