Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabüklü Öğrenciler Togg’a Hayran Kaldı

Günlük Yayın: 27.04.2023 13:34
Karabüklü Öğrenciler Togg’a Hayran Kaldı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Bölümü öğrencileri, katıldıkları TEKNOFEST’te deneyimini yaşadıkları Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’a hayran kaldı.

Safranbolu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Bölümü öğrencileri tarafından tasarlanan “Safrantech” isimli araç Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) yarışacak. Festival için İstanbul’da bulunan Karabüklü öğrenciler Türkiye’nin ilk yerli otomobile binmenin heyecanını yaşadı. O anları cep telefonu ile kaydeden öğrenciler, Togg’a hayran kaldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te liseli öğrenciler mezuniyette İsrail’i protesto etti

Manşet Yayın: 01.06.2024 14:37
Karabük’te liseli öğrenciler mezuniyette İsrail’i protesto etti

Karabük’te liseli öğrenciler mezuniyet töreninde açtıkları “Filistin bu sene mezun vermedi. Dünya sınıfta kaldı” pankartıyla İsrail’in katliamına tepki gösterdiler.
İsrail’in Refah’ta düzenlediği saldırıya tepkiler gelmeye devam ediyor.
Karabük Demir Çelik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde Filistinliler unutulmadı. Öğrenciler “Filistin bu sene mezun vermedi. Dünya sınıfta kaldı” pankartıyla İsrail’in katliamına tepki gösterdiler. Öğrencilerin bu duyarlı davranışları öğretmen ve velilerden büyük alkış aldı.