Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

GSİM’de Bayramlaşma

Günlük Yayın: 24.04.2023 15:01
GSİM’de Bayramlaşma

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Bayramlaşma programı düzenlendi.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,İl Müdürlüğü ve çevre merkez birimlerinde çalışan antrenör,memur ve işçi personellerle  tek tek bayramlaştı.

Dr Necmettin Şeyhoğlu Protokol girişinde yapılan bayramlaşmanın ardından Şube Müdürleri ile beraber antrenör,memur ve işçilerin yer aldığı bayramlaşma programında konuşan İl Müdürü Coşkun  Coşkun Güven,“Bir Ramazan ayını daha birlikte geçirmenin mutluğunu yaşadık. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan önemli günlerden birisindir. Bayramlar, insanın ailesiyle, eşiyle, sevdikleriyle, akrabalarıyla bir arada olduğu, sevinçlerin yaşandığı günlerdir. Birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duyguları içerisinde nice bayramlara beraber ermek dileğiyle tüm personellerimizin bayramını kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından bayramlaşma programı sone erdi. (Nurettin Acar)

 


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Buzdolabında ele geçen 13 bin 701 adet extacy hapla ilgili 3 kişi adliyede

Gündem Yayın: 04.07.2024 20:15
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da buzdolabı içinde ele geçen 13 bin 701 adet extacy hapla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı Uyuşturucu Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısınca verilen talimatlar neticesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda Tekkeköy ilçesi Kirazlık ve İstiklal Mahallelerinde B.Ö.(35), M.D.(36) ve T.Ş.(26) isimli şahısların ikametlerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, ikametin buzdolabına, gardırobuna ve ayakkabı dolabına zulalanmış şekilde poşet poşet 13 bin 701 adet extacy hap, 8 paket satışa hazır vaziyette toplam 10 gram metamfetamin, 11 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Olayla ilgili B.Ö., M.D. ve T.Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Paylaş: