Karabük Postası tarafından
05 Nisan, 2023 13:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Galatasaray-Başakşehir maçının VAR’ı Özgür Yankaya

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde bu akşam Galatasaray’ın sahasında oynayacağı Başakşehir mücadelesinin VAR hakemi Özgür Yankaya olacak.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, bu akşam 20.30'da Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Karşılaşmada Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Özgür Yankaya oturacak. AVAR'da ise Onur Özütoprak ve Kerem Ersoy bulunacak. (İHA)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyetten Kızılay’a kan

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından tarafından Polis Haftası hasebiyle Türk Kızılay’a kan bağışı yapıldı.
Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü birinci katındaki koridorda Türk Kızılay tarafından kan bağışı standı kuruldu. Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da kampanyaya dayanak vererek kan bağışında bulundu. Emniyet çalışanları kan bağışına büyük ilgi gösterdi.
Müdür Arıbaş, Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bu türlü bir aktifliğin düzenlendiğini belirterek kan bağışının değerine dikkat çekti. Kan bağışı kampanyasının 10.00-22.00 saatleri ortasında devam edeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.