Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gençlik Merkezi Gönüllüleri Deprem Bölgesine Uğurlandı

Günlük Yayın: 14.03.2023 15:05
Gençlik Merkezi Gönüllüleri Deprem Bölgesine Uğurlandı

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki çadır kentte kalan depremzede çocuklar ile vakit geçirerek depremin izlerini silmek ve bölgede yürütülen çalışmalara destek olmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gençlik Merkezi Liderleri ve Gönüllülerinden oluşan gençler Karabük Valiliği önünde düzenlenen programla deprem bölgesine yolcu edildi.

Uğurlama Programına; Vali Fuat Gürel’in yanı sıra, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven de katıldı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Alaplı’da 2 binanın çatı katı alev alev yandı

Gündem Yayın: 12.05.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Alaplı’da 2 binanın çatı katı alev alev yandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın hasara neden oldu.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki Çay köyünde Veysel Yolaç ait 2 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Binanın çatı katının tamamen alevlere teslim oldu. Yangın sırasında evde bulunanlar tahliye edildi. Alevleri fark eden ev sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Alaplı Belediyesi Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın nedeniyle mahalleli sokağa döküldü. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken, yangın çatı katında hasara yol açtı.

Paylaş: