Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yeniden Refah Partisi Safranbolu’da Kongre Yaptı

Günlük Yayın: 13.03.2023 16:35
Yeniden Refah Partisi Safranbolu’da Kongre Yaptı

Yeniden Refah Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ve Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu, eski Karabük İl Başkanı, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Zonguldak İl Sorumlusu Bilal Bostancı’nın da katılım sağladığı tek listeli kongrede, Safranbolu ilçe Başkanlığı görevine Kemal Emrah Şahin seçildi.
Kongreye, Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer, Merkez İlçe Başkanı Abidin Ertekin, il ve merkez ilçe yönetimi ve diğer ilçe yönetimleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kavga eden şahıs yola savrulunca araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu

Gündem Yayın: 20.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da kavga eden şahıslardan biri yola savrulunca, hareket eden araçların altında ezilmekten sürücülerin yaptığı ani frenle kurtuldu.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Kalabalık bir grup arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavgada şahıslardan biri aldığı darbeyle yola savruldu. O sırada sokak üzerinden geçen motosiklet ve otomobil ani fren yaparak şahsı ezmeden son anda durdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Paylaş: