Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak

Gündem Yayın: 10.02.2023 14:47
Yazar:
Karabük Milli Eğitim Sahra Mutfağı Kuracak

Merkez üssü Kahramanmaraş ili olmak üzere, çevre illerde meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere yemek vermek için Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesinde sahra mutfağı kurulacak.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  “Gaziantep İslahiye’de bir sahra mutfağı kurmak üzere İlimiz Merkezindeki okullarda görevli idareci ve öğretmenlerimiz ile aşçı ve aşçı yardımcılarından oluşan ekip  yola çıktı. Rabbim onların yolunu açık eylesin. Gün birlik ve beraberlik günü. Karabük Eğitim Ailemizin her biri, tüm vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Yapılan her türlü çalışmalarımız Bakanlığımızın ve Valiliğimizin koordinesinde devam etmektedir. Deprem bölgesinde en çok neye ihtiyaç var ise onun için mücadelemiz devam etmektedir.  Allah’ın izni ile bu zor zamanları da atlatacağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Serhat Demir Çelik’te Toplu İş Anlaşması

Manşet Yayın: 11.05.2024 13:01
Serhat Demir Çelik’te Toplu İş Anlaşması

Serhat Demir Çelik A.Ş, geçtiğimiz aylarda örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak toplu iş sözleşmesine başladı ve 2024-2025 yıllarını kapsayan sözleşme bugün itibariyle imzalandı. Yapılan sözleşmeyle, 2023 Aralık ayı yevmiyelerine ilk altı ay için %67 zam kararı alındı.

Toplu iş sözleşmesi kapsamında ikramiyelerde artış, sosyal yardımlar, bayram harçlığı, yakacak yardımı, gece vardiya zammı, fazla mesai ücret artışı, öğrenim yardımı, doğum yardımı, evlenme yardımı, ölüm yardımı gibi birçok yeni hak elde edilerek sosyal haklarda %100 ücret kazanımı sağlandı.

Serhat Demir Çeliğin sahipleri Gökalp, Osman ve Suat Büyükbektaş’ın katıldığı imza töreninden sonra, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Serhat Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Büyükbektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Büyükbektaş ile Suat Büyükbektaş’a toplu iş sözleşmesindeki iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı tüm çalışanlar adına teşekkür etti. Yılmaz, “Toplu sözleşme sürecini sabırla bekleyen tüm Serhat Demir Çelik çalışanlarına teşekkür ediyor, toplu iş sözleşmesinin tüm Serhat Demir Çelik çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.