Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük TSO’dan Yardım Kampanyasına Destek

Gündem Yayın: 09.02.2023 10:52
Karabük TSO’dan Yardım Kampanyasına Destek

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası  (TSO Başkanı Fatih Çapraz, Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkı ve destekleriyle 1 Tır su ve 1 Tır temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım malzemeleri dualarla afet bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye yardımlar devam ediyor. Felaketin yaralarını sarmak için bölgede büyük mücadele veren ekiplerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek

amacıyla Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Deprem Yardımı Organizasyonu düzenlendi.

Karabük Valisi  Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı  Rafet Vergili, Oda Meclis Başkanı Adnan Çebi,Yönetim Kurulu Başkanı  Fatih Çapraz, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldığı Organizasyonla  toplanan gıda, temizlik malzemeleri, giyim eşyaları, tüplü ısıtıcılar vb. ihtiyaç malzemeleri 2 Tır yüklenerek  deprem felaketinin yaşandığı İllere gönderildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, “Deprem felaketinin boyutlarının büyüklüğü nedeniyle  Ticaret ve Sanayi Odasının  gönderdiği acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan 2 Tır malzemenin ardından ihtiyaç olacak alanlarda yine çalışmalarımız ve yardımlarımız devam edecektir. Bu vesileyle organizasyonumuza destek veren başta Karabük Valiliğimiz ve TOBB olmak üzere ayni ve maddi katkı sunan üyelerimize, Oda Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi üyelerimize, yardımda araç yardımı yapan üyelerimize, personelimize, yardımları depremde  zarar gören illere tesliminde fahri görev alarak refakat eden Meclis Üyemiz Ömer Yeğin’e, Organizasyona katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle 6 Şubat’ta yaşanan  depremde  hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz. Deprem bölgesinde görev yapan herkese kolaylıklar ve sabırlar diliyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan bir tarlanın başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, çürümüş samanlarını tarlaların bulunduğu yol kenarına attı. Öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle samanların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevlenen samanların dumanı etrafı sardı. Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri tarafından alev alev yanan atıl haldeki samanlar söndürüldü.

Paylaş: