Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesi Kar Tayakkuzunda

Gündem Yayın: 01.02.2023 14:52
Yazar:
Safranbolu Belediyesi Kar Tayakkuzunda

Havaların soğuması ve kar yağışının kendini göstermesi ile birlikte Safranbolu Belediyesi tüm birimleri ile teyakkuza geçti.

Olası yoğun kar yağışı ya da buzlanma durumunda ekiplerin görev başında olduğunu ifade eden Safranbolu Beliye Başkanı Elif Köse, “Safranbolu’da vatandaşlarımızın hayatlarını normal bir şekilde idame ettirebilmeleri için görevimizin başındayız” dedi.

Ekiplerin her zaman olduğu gibi 7/24 vardiya sistemi ile hazır beklediklerini kaydeden Başkan Köse, “Özellikle işine giden vatandaşlarımızın ve okula giden öğrencilerin mağdur olamamaları için obüs ve minibüs güzergahları sürekli kontrol edilecek. Ana arterlerde de hiçbir tıkanıklık olmamasına dikkat edeceğiz” diye konuştu.

ARAÇLARIMIZ VE TUZLU MALZEME HAZIR

Araç sayısının olası duruma karşı çoğalabileceğini sözlerine ekleyen Başkan Elif Köse, “ Hali hazırda 4 beko loder, 2 greyder, 2 loder, 2 tuz serici kamyon, 12 tuzlama ekibi ve 1600 ton tuzlu malzeme hazır beklemekte. Halkımızın kış ayılarını rahat geçirebilmeler için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Asayiş Yayın: 06.05.2024 21:39
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Karabük’te 8 günde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen saha faaliyetleri ve istihbarı faaliyetler sonucu 27 Nisan – 05 Mayıs 2024 tarihleri arasında merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Safranbolu ilçesinde 27 Nisan tarihinde düzenlenen iki operasyonda uyuşturucu kullanıldığı ihbarı alınan araç içerisinde yapılan aramada 14, üst araması yapılan bir şahsın üzerinde ise 30 olmak üzere toplamda 44 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler M.Ö. M.A. ve B.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem yapıldı.

Merkezde düzenlenen iki operasyonda da 156 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken Ş.E. ve Y.K. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapıldı.