Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Çapraz’dan Regaip Kandilini Kutladı

Gündem Yayın: 25.01.2023 15:51
Başkan Çapraz’dan Regaip Kandilini Kutladı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çapraz yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi; ‘’Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan mübarek üç ay girmiş bulunuyoruz.

Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygularla tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.’’ (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektör Özölçer, Ombudsman Topluluğu üyelerini kabul etti

Zonguldak Yayın: 19.05.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı
Rektör Özölçer, Ombudsman Topluluğu üyelerini kabul etti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör-Öğrenci Buluşması kapsamında Ombudsman Topluluğu üyelerini makamında kabul etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör-Öğrenci buluşması kapsamnında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Rektör Özölçer, Ombudsman Topluluğu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, öğrencilerle bir süre sohbet ederek onların talep ve isteklerini dinledi. Öğrenciler ise çalışmaları hakkında bilgi vererek desteklerinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

Paylaş: