Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İmza Kampanyasına MHP’den Destek

Gündem Yayın: 22.01.2023 15:51
Yazar:
İmza Kampanyasına MHP’den Destek

MHP Karabük İl Başkanlığı üyeleri, 3 Nisan 1937’de temeli atılan Türkiye’nin ilk entegre sanayi tesisi Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) kuruluş tarihinin, her yıl ülke genelinde “Sanayi Günü” olarak kutlanması için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından başlatılan kampanya kapsamında hürriyet caddesi üzerindeki oda önünde kurulan stantta gelen partililer, imza verdi. Toplanan imzalar, daha sonra ilgili makamlara ulaştırılacak.

MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar, gazetecilere, kampanyaya bugüne kadar destek veren sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti teşkilatlarına ve Karabük halkına teşekkür ederek, “Bugün biz de MHP il ve ilçe teşkilatları ve belediye başkanlıklarımız olarak, hep beraber standı ziyaret ettik. İmza kampanyasına destek verdik. İnşallah bu desteğin her geçen gün artarak, devam etmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İmza kampanyasına MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar başkanlığında ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları ve Ülkü Ocakları mensupları Ankara caddesindeki parti binasından hürriyet caddesine toplu halde yürüyerek katılım sağladı. Heyet daha sonra Belediye Başkanı Rafet Vergili ile makamında bir araya geldi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı

Karabük Yayın: 07.05.2024 11:04
İhlas Haber Ajansı
Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı

Karabük’te otobüs durağında oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’nde S.E. otobüs durağında beklediği sırada bir kişi elindeki telefonu alarak kaçtı. S.E.’nin ihbarı üzerine polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Güven Timi ekipleri, saha çalışmaları ve yaklaşık 400 GB’lık güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesinin ardından zanlının M.O. olduğunu tespit etti. M.O’nun telefonu satmaya çalıştığının tespit edilmesi üzerine Ankara Caddesi üzerinde bir iş hanında ekipler tarafından önlem alındı. Yakalanan zanlının üzerinde yapılan aramada S.E’ye ait telefon ile 8 adet kırmızı reçeteye tabi sentetik hap ele geçirildi. Zanlı gözaltına alınarak, sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü.