Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Beşiktaşlı Tayyip Talha’dan Sürpriz Karne Hediyesi

Gündem Yayın: 22.01.2023 15:50
Beşiktaşlı Tayyip Talha’dan Sürpriz Karne Hediyesi

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Tayyip Talha Sanuç, Karabük’te evde eğitim gören 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Dağhan Dağ’a karne hediyesi olarak imzalı Beşiktaş forması gönderdi.
Karabüklü olan başarılı stoperin, evde eğitim gören ve Beşiktaş taraftarı olan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Dağhan Dağ’a gönderdiği hediyesini Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Tayyip Talha Sanuç’un annesi Hülya ve babası Ünal Sanuç verdi.
Sanuç, imzalı formasını gönderdiği Dağ ile de görüntülü görüşürken, Dağ’a ise mutluluğunu gizleyemedi. (Nurettin Acar)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorumda 2 grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Gündem Yayın: 18.06.2024 04:22
İhlas Haber Ajansı
Çorumda 2 grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum’un Bayat ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Kuruçay köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kurtkırığı Deresi mevkiinde, Kuruçay köyünden Ersin M., Resul M., Aslan M. ve Bedir M. ile daha önce aralarında husumet bulunan Murat D., Cemal D., Sezer Durmuş, Hüseyin D. isimli şahıslar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Sezer Durmuş ve Şehri D. silahla yaralandı. Yaralılardan Sezer Durmuş hayatını kaybederken, Şehri D. hastanede tedavi alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Paylaş: