Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çocukların Kavgasına Aileler Karıştı

Gündem Yayın: 28.12.2022 10:16
Yazar:
Çocukların Kavgasına Aileler Karıştı

Karabük’te çocuklar arasında çıkan tartışma, ailelerin de karışmasıyla kavgaya dönüştü. Bıçak kullanılan kavgada iki kişi yaralandı.
Olay, merkeze bağlı Cumayanı Köyü, Armağan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre iki çocuk arasında çıkan tartışmaya aile büyükleri de dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan bıçaklı kavgada Hüseyin O. ve Nuri K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine ile Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Gündem Yayın: 04.05.2024 21:18
İhlas Haber Ajansı
Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Karabük’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Karabük istikametine giden A.K (47) yönetimindeki 06 BE 9479 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan S.K (74) yaralandı. Yaralı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Paylaş: