Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te Özel Eğitim Hizmetleri Değerlendirildi

Gündem Yayın: 25.12.2022 15:18
Yazar:
Karabük’te Özel Eğitim Hizmetleri Değerlendirildi

Karabük’te Özel Eğitim Hizmetleri Değerlendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı Karabük’te özel eğitim çerçevesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek, kurumlarda denetim ve rehberlik yapmak amacıyla Karabük’e gelen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müfettişleri Numan Çelik ve Mustafa Atahan’ın katılımları ile gerçekleşti.
Karabük Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın açılış konuşması ile devam etti. Bir haftadır Karabük’te yapılan çalışmanın önemine vurgu yapan Akbaş, “Özel eğitim en çok önemsediğimiz bir sahadır. Bu öneme binaen sık sık okullarımızı ziyaret ediyoruz sınıf içi eğitimden, Atölye ve meslek eğitimlerine kadar öğrencilerimizdeki gelişimi takip ediyoruz. Onların heyecanı bizlere güç veriyor. Bu toplantıda paylaşacağımız hususlar bizler için, gelecek için önemli birer rehber olacaktır” dedi.
Sonrasında söz alan Bakanlık müfettişlerinden Numan Çelik, süre zarfında Karabük özelinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunduktan sonra farklı illerde yaptıkları çalışmalarda yaşadıkları deneyimleri ile örnek uygulamaya ve proje çalışmalarını içeren bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu. Toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Gündem Yayın: 28.04.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Rize’de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Rize’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde, Rize Merkez ve İyidere ilçesinde 6 farklı adreste operasyon gerçekleştirildi. 6 şahsa yönelik KOM, JASAT ve Asayiş Timlerinin katılımı ile adreslerde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 86 adet tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız yivli av tüfeği, 25 adet piyade tüfeği mermisi, 2 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği, 139 gram kubar esrar maddesi, 15 gram toz esrar maddesi 37 kök kenevir bitkisi, 2 esrar öğütme aparatı, 2 adet uyuşturucu içme aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yapılan Aramalarda yakalanan 5 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılırken, 1 şüpheli şahsın yakalanması için çalışılıyor.

Paylaş: