Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Seyit Ahmet Karabacak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem Yayın: 10.12.2022 17:02
Seyit Ahmet Karabacak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karabük‘te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden 27. Dönem MHP Karabük Milletvekili adayı olan Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak (62) son yolculuğuna uğurlandı.

Eşinin şehir dışında olmasından dolayı evinde yalnız kalan Ahmet Karabacak’tan haber alamayan yakınları oğluna haber verdi. Kapıyı açıp içeri giren oğlu babasının hareketsiz yattığını fark edince 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Karabacak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen adli tabip uzmanının yaptığı incelemelerde Karabacak’ın kalp krizinden hayatını kaybettiği anlaşıldı.
27. Dönem MHP Karabük Milletvekili adayı olan Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak için Köprübaşı Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Karabacak’ın yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karabacak’ın naaşı Kılavuzlar Aile Mezarlığında toprağa verildi. (İHA)

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.