Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2022 13:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

İYİ Parti’den İstifa Edip  AK Parti’ye Geçtiler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e yaptığı çağrının ardından, İYİ Parti’den AK Parti’ye katılımlar sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi sonrası gündemi değerlendirme konuşmasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve İYİ Partililere, "Temenni ederiz ki İYİ Parti 6’lı masayı terk ederek yerli ve milli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir." ifadesinin ardından Karabük siyaseti de hareketlendi. Karabük İYİ Parti’de Karabük Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Yusuf Çelik ve beraberinde İYİ Parti Karabük’te çeşitli kademelerde görev almış 25 kişi İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti’ye katılanların rozetlerini, “Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları Karabük” programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti MKYK Üyeleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz taktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve AK Parti İl teşkilatının görüşmeleri ve istişareleri ile AK Parti’ye katılan Karabük Belediye Meclis Üyesi Yusuf Çelik ve beraberinde 25 kişi, açıklamalarında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik ve beraberlik çağrısına icabet etmemek olmazdı. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Millete ve memlekete hizmet için her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz" ifadelerini kullandılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur İYİ Parti’den AK Parti’ye katılanlara hoş geldiniz diyerek, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu ve AK Parti’nin kapılarının her zaman herkese açık olduğunu vurguladı. ALTINÖZ: "CUMHURBAŞKANIMIZ ÖNEMLİ BİR ÇAĞRIDA BULUNDU" AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, “Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları Karabük” programlarında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı, İl Teşkilatımın ve şahsım olarak yaptığımız görüşmeler neticesinde de Yusuf Çelik kardeşim Karabük Belediye Meclis Üyesi olarak ve beraberindeki kardeşlerimle birlikte artık AK Parti saflarına katıldı, İYİ Parti'yi bıraktı AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine, partimize  üye oldular. Bundan sonra dava arkadaşlığımız, yol arkadaşlığımız inşallah daim olacak. Hep birlikte memleketimize ve milletimize hizmet edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. AK Partimiz büyük bir ailedir. Siyaset yapmak isteyen içinde vatan millet aşkı olan şehrimize hizmet etmek isteyenleri partimize davet ediyorum, AK Partimizin kapıları herkese açıktır" dedi. (Nurettin Acar)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 20:58 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te tehlikeli taşımacılık kamerada

Karabük’te bir kamyonetin kasasından yola düşen yatağın sürüklenmesi tehlikeli anlara neden oldu. O anlar bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki kamyonetin kasasında yüklü bulunan baza ve beş yataktan biri yeterince sabitlenmediği için yola düştü. Ancak tamamen kopmayan yatak, halatla bağlı olduğu yerden sürüklenmeye devam etti. Kaldırımda yürüyen iki vatandaş durumu fark ederek sürücüyü uyardı. Uyarılara rağmen kamyonet sürücüsünün yoluna devam etmesi ise dikkat çekti. O anlar, arkadan gelen bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.