Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

ÇKS’de 31 Aralık Son Gün

Gündem Yayın: 28.11.2022 15:46
Yazar:
ÇKS’de 31 Aralık Son Gün

1 Ekim 2022 tarihinde başlayan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destek başvuruları için tanının süre 31 Aralık tarihinde sona erecek.

Yapılan açıklamada; “2023 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destek başvuruları 1 Ekim tarihinde başlamış olup, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir.

ÇKS kayıtlarında Ziraat Odasına aktif kayıtlı olduğuna dair beyan istenmektedir. Aktifliğinizin devam etmesi için her yıl bağlı olduğunuz Ziraat Odasına giderek oda kaydınızı güncellemeniz gerekmektedir. Destekleme mevzuatına göre Ziraat Odasına kaydı olmayan ve üyeliği aktif olmayan çiftçiler destekleme ödemesinden faydalanamaz.

Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması adına E-devlet üzerinden işlemlerini yapan çiftçilerimizin de Ziraat Odalarına gelerek kayıt güncellemesi yapmaları gerekmektedir” denildi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı

Gündem Yayın: 03.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ta yol çalışması sırasında yaşanan ilginç olayda, bir kamyonun moloz yığını dökmek için damperi kaldırmasıyla birlikte şaha kalkması görenleri hayrete düşürdü.

Tokat’ın Artova ilçesinde yapılan yol çalışmaları sırasında ilginç bir olay yaşandı. Bir kamyon şoförü, kamyonun sırtındaki moloz yığınını dökmek için damperi kaldırdığında, kamyon birden havaya yükseldi. Şoförün kontrolünü kaybetmesi sonucu kamyon havada asılı kaldı. Bu olayı görenler, cep telefonlarıyla kamyonun havada asılı kalma anlarını kaydetti. Görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı ve ilginç bir olay olarak dikkat çekti. Yol çalışması esnasında yaşanan bu olay, şaşkınlıkla karşılandı. Olay sonrasında şoförün ve çevredekilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.