Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın Ailesine  Ziyaret

Gündem Yayın: 24.11.2022 13:12
Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın Ailesine  Ziyaret

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 2017 yılında terör saldırısında Şehit olan Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini ziyaret etti.

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile İlçe Müftüsü İsmail Temur’un eşlik ettiği ziyarette Şehit öğretmen Aybüke’nin  annesi Zehra Yalçın’a Özlem Aras Gürel tarafından çiçek takdim edildi.

Şehitlerin kutsal emanetleriyle yakından ilgilenerek hasbihal eden Vali Gürel, “Aybüke kızımıza ve vatanımızın, birliği, bütünlüğü uğruna şehit olan bütün şehitlerimize 24 Kasım vesilesiyle rahmet diliyorum.” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın başta olmak üzere tüm şehitler  için dua edilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade Şehit öğretmen Aybüke’nin  annesi Zehra Yalçın kendilerini unutmayan ve sık sık ziyaret Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ile beraberindeki protokol üyelerine teşekkür etti. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yanan kartonlar ekipleri harekete geçirdi

Zonguldak Yayın: 18.05.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta Acılık semtinde çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre yangın öğlen saatlerinde Acılık semtinde bulunan tren raylarında meydana geldi. İddiaya göre raylarda yakılan ateş büyüyerek kartonlara sıçradı. Dumanların yükselmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Polis olayla ilgili soruşturmabaşlattı.

Paylaş: