Karabük Postası tarafından
15 Kasım, 2022 14:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KTSO’dan Ankara’ya Çıkarma

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay göreve gelen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Adnan Çebi, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ilk ziyaretini Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin'e yaptı.  Şahin'le Karabük'ün sorunları üzerine ve yapılan çalışmalarla ilgili bir süre görüşen Ticaret ve Sanayi Odası heyeti daha sonra  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu ile bir süre görüşen heyet ardından  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek, KARDEMİR ve Karabük'le ilgili istişarelerde bulundular. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Heyeti bu ziyaretlerin ardından sırasıyla;  Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal ve Hüseyin Avni Aksoy'u, MKE Genel Müdür Yardımcısı Ali Keskinkılıç’ı, TOBB Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi Başkanı, ALZ Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz’ü ve Toksöz Grup Resmi İlişkiler Direktörü Ozan Canyurt’u ziyaret ettiler. Ayrı ayrı yapılan ve sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Şahin, Hisarcıklıoğlu, Bayraktar, Güneş, Ünal, Aksoy, Keskinkılıç, Alagöz ve Canyurt, nazik ziyaretleri için KTSO yönetimine teşekkür ederek, yeni dönemin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası heyeti de, Ankara ziyaretlerinde kendilerine gösterdikleri misafirperverliklerinden ve ilgiden  dolayı, Şahin, Hisarcıklıoğlu, Bayraktar, Güneş, Ünal, Aksoy, Keskinkılıç, Alagöz ve Canyurt'a iyi dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Nurettin Acar)  

blank
Haber Merkezi tarafından
08 Nisan, 2025 21:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeyle yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karabük’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 108,85 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 Nisan 2025 tarihinde il merkezinde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda durumlarından şüphelenilen A.G. ve R.E.D. isimli şahısların yapılan üst aramasında, daralı ağırlığı 108,85 gram olan sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ile 6 adet kilitli poşet ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürülürken, haklarında Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak) kapsamında adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan R.E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.