Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AÖF Açıköğretim Kayıtları Devam Ediyor

Gündem Yayın: 04.10.2022 12:23
Yazar:
AÖF  Açıköğretim Kayıtları Devam Ediyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri, 17 Ekim günü sonuna kadar internet ortamında yapılmaya devam edecek.
Karabük AÖF Bürosu tarafından yapılan açıklamada, “İkinci Üniversite çerçevesinde herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar bu çerçevede ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine ikinci üniversite bünyesinde yer alan ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabiliyor” denildi.
Kayıt işlemlerinin internet üzerinden yapıldığının aktarıldığı açıklamada, “Basılı kitaplarını dijitale taşıyan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Anadolum e-Kampüs, Öğrenme Yönetim Sistemiyle öğrencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazla öğrenmelerini sürdürme olanağı tanıyor. Öğrenciler, cep telefonu, tablet ya da bilgisayar ile e-kampüs platformunda video, örnek soru, pdf, canlı ders gibi farklı öğrenme malzemeleri ile kendi öğrenme tarzıyla ve hızında derslerine hazırlanabiliyor” ifadelerine yer verildi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yol kenarında devrilmiş traktör gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Mesut Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay önceki gün 18:00 sıralarında yalandı. İddiaya göre vatandaşlar Erbaa ilçesi Madenli köyü Barak yaylası üzerindeki yolun kenarında 10 metre aşağıya yuvarlanmış şekilde traktör olduğunu gördü. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olaya müdahale eden Jandarma Asayiş Timi, OYİT ekibi ve Trafik timi ile birlikte yapılan incelemede Madenli köyünde ikamet eden 45 yaşındaki Mesut Çetin’in olduğunu tespit etti. Çetin’in cansız bedeni olay yerinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: