Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel: “Yurtlarımız Hazır”

Gündem Yayın: 01.10.2022 11:47
Yazar:
Vali Gürel: “Yurtlarımız Hazır”

Vali Fuat Gürel, Karabük Üniversitesi akademik yılının 3 Ekim tarihinde başlayacağını ve buna paralel olarak da Karabük’teki yurtların  başlayacak olan akademik takvime hazır olduğunu söyledi.

Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı 1900 kişilik Hubbi Hatun Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor il Müdürü Coşkun Güven ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile birlikte 3 Ekim itibariyle öğrencilerie barınma hizmeti verecek olan KYK Hubbi Hatun Kız Öğrenci yurdunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Gürel öğrenci odaları ve sosyal tesisleri gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Gürel; Karabük İl genelinde 11.500 öğrenci kapasiteli 9 yurdun olduğunu belirterek,  2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde İl Merkezi ve Safranbolu için başvuru yapan 4.700 öğrencinin tamamının Yurtlara yerleştirildiğini ve 3 Ekim tarihinde  başlayacak akademik takvime göre tüm yurtların çalışanları ve işleticileri ile hazır olduğunu söyledi. (Nurettin Acar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.