Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel’den Şenler ve Sipahiler Köyüne Ziyaret

Gündem Yayın: 23.09.2022 12:37
Vali Gürel’den Şenler ve Sipahiler Köyüne Ziyaret

Günlük programlarının yanı sıra köylerde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye özen gösteren Vali Fuat Gürel, Merkez İlçeye bağlı Şenler Köyü ile Sipahiler köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle hasbihal etti.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan Şenler Köyünden Keltepe Kayak Merkezine ulaşımı sağlayan yolda yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunan Vali Gürel İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgiler aldı.

Şenler Köyü Muhtarı Erdoğan Arıkan ve Sipahiler Köyü Muhtarı Vedat Özdemir’den köylerde yaşayan nüfus sayısı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile köylerin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, söz almak isteyen vatandaşlara tek tek söz hakkı vererek taleplerini dinledi.

Vatandaşlar ve Köy Muhtarları tarafından belirtilen tüm taleplerin takipçisi olacağını ifade eden Vali Gürel, misafirperverlikleri için teşekkür ederek imkanlar dahilinde tüm sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Köy ziyaretlerinde Vali Fuat Gürel’e İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, İl İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren, Merkez İlçe Karakol Komutanı Ercan Ceylan ile İl Genel Meclis üyeleri Hasan Yıldırım, Tevfik Ayvalık ve Mehmet Çetin eşlik etti. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Gündem Yayın: 19.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Amasya’da oynanan bir amatör lig futbol maçında sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi. Sahalarda istenmeyen görüntüler kameralara yansıdı.

Merzifonspor ile Suluova Sebatspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçının son anlarında saha karıştı. Suluova Sebatspor maçın uzatma dakikalarında peş peşe 2 gol bularak galip geldi.

İlk gol sonrası sevinen futbolcuların üstüne tribünden pet şişeler atıldı. Öfkelenen bir taraftarın tribünden sahaya çöp kovası da fırlattığı görüldü. İkinci golün ardından maçın bitiminde de iki takımın futbolcuları arasında yaşanan tekmeli, yumruklu kavgalar yine kameralarca kaydedildi. Stadyum görevlileri, teknik heyetler ve polis olayları sakinleştirmeye çalıştı.

Paylaş: