Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İl Genel Başkanı Sözen, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Gündem Yayın: 22.09.2022 13:24
İl Genel Başkanı Sözen, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

İl Genel Başkanı Ahmet Sözen, köy yollarının standardını her geçen gün artırdıklarını söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Recep Tetik ve Murat Karagül ile birlikte Yenice İlçesine bağlı Derebaşı Köyü’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den bilgi aldı.

Başkan Sözen incelemenin ardından yaptığı açıklamada “Güçlü makine parkımız ve deneyimli ekiplerimizin başarılı çalışmaları neticesinde köy yollarımızın standardını her geçen gün artırıyoruz. Şuan itibariyle Yenice İlçemize bağlı Derebaşı Köyü’müzde devam eden asfalt çalışmalarında 3.8 Km’lik bölümü tamamladık. En kısa sürede çalışmalarımızı nihayete erdirerek konforlu ulaşımı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Köy sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor,gece gündüz demeden var güçleriyle çalışan personellerimize kolaylıklar diliyorum” dedi. (Nurettin Acar)

k

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:48
Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!