Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Tanıtım Günleri” Hazırlıkları Sürüyor

Gündem Yayın: 01.09.2022 13:04
Yazar:
Karabük Tanıtım Günleri” Hazırlıkları Sürüyor

KARDERFED tarafından, Karabük’ün tanıtılması konusunda geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların devamında bu yıl İstanbul Maltepe’de yapılacak Karabük tanıtım günleri için yoğun hazırlıklar devam ediyor.

Kültür, Turizm, Tarih, Doğa, ve tüm yönleriyle Sanayi Kenti Karabük teması ile 8-11 Eylül tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında yapılacak Karabük Tanıtım günlerine, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Karabük’ün tanıtımına büyük katkı sağlayan etkinliklere öncülük eden KARDERFED bu yılda, Karabük’te kurum ve kuruluşlar ile birlikte hazırlıklarını büyük özveri ile sürdürüyor.

Karabük Tanıtım Günleri hazırlıkları kapsamında, geçtiğimiz günlerde Karabük Valiliği toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına, Karabük Valisi Fuat Gürel, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Ticaret Odası ve Kardemir temsilcileri, ilgili kurum müdürleri ve KARDERFED yetkilileri katılmış ve yapılacak faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunmuştu.

4 Büyük Dernek ve Konfederasyonun başkanlığını yürüten  Cevdet Akay ve ekibinin, büyük çaba gösterdiği etkinlik hazırlıklarında, İstanbul ve çevre illerin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından Karabük sevdalısının katılması bekleniyor. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

Spor Yayın: 03.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, halı sahada taraftarlarla maç yaparken görüntülendi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 müsabakada forma giyen Pepe, 5 gol atmıştı.

Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti.

Paylaş: