Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tebligat gönderen başkana tehdit ve hakaret

Gündem Yayın: 31.08.2022 08:01
Tebligat gönderen başkana tehdit ve hakaret

Karabük’ün tanınmış iş adamının oğlu, belediye tarafından kendilerine gönderilen tebligat sonrası Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ağır hakaretlerde bulunarak tehditler savurdu.
Edinilen bilgiye göre Karabük Belediyesi tarafından uzun yıllar kullanılan bir yapının yıkılması için iş adamına tebligat gönderildi. Muhavvat inşaatı yıkılması için gönderilen tebligat sonrası tanınmış iş adamının oğlu olduğu öğrenilen Ali O.Y., WhatsApp üzerinden Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye hakaretler yağdırdı. Kentin tanınmış işadamının oğlu Ali O.Y., gönderdiği mesajları da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Psikolojik soruları olduğu öğrenilen Ali O.Y.’nin mesajları tepkilere neden oldu. Karabük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gönderilen tebligatı da hesabından paylaşan Ali O.Y.’nun mesajlarında, Başkan Vergili’yi avantacılık, mafya bağlantılarıyla ilişkilendirilmesi gibi konularda ağır hakaretler ederek ve tehditler savurarak yer vermesi tepkilere neden oldu.
Söz konusu iş insanının oğlu Ali. O.Y.’nin yakın zamanda akıl sağlığı nedeniyle uzun süre tedavi gördüğü zaman zaman çektiği videolar ile Karabük’te bazı kişi ve isimlere küfürler ve hakaretler saçtığı öne sürüldü. Başkan Vergili ise henüz bu tepkilere cevap vermedi. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Okuyorum Öğreniyorum” Kampanyası Başladı

Manşet Yayın: 17.05.2024 10:11
Karabük’te “Okuyorum Öğreniyorum” Kampanyası Başladı

Karabük, 17 Mayıs 2024 – Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un talimatlarıyla başlatılan “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında, “Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği Merkez Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda hayata geçirildi. Etkinlik çerçevesinde öğrencilere, hayırsever iş adamları tarafından temin edilen kitaplar hediye edilerek il genelinde bir okuma seferberliği başlatıldı.

Vali Mustafa Yavuz ve İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın da katıldığı etkinlikte, Vali Yavuz derslikleri ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Vali Yavuz, öğrencilere akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirterek, kitap okumanın önemine değindi ve öğrencilere başarılar diledi.

Vali Yavuz ayrıca, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyen Vali Yavuz, Valiliğin himayelerinde uygulamaya konulan “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında yapılan çalışmalardan dolayı öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

“Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği, Karabük’te eğitim kalitesini yükseltmek ve okuma alışkanlığını artırmak amacıyla düzenlenen bir dizi faaliyet arasında yer alıyor. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik başarılarını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. (Karabük Valiliği Bülteni)