Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kaymakam Türköz Safranbolu’ya Veda Etti

Gündem Yayın: 24.08.2022 13:44
Kaymakam Türköz Safranbolu’ya Veda Etti

Kaymakamlar Kararnamesi ile İzmir’in Foça  ilçesine görevlendirilen Safranbolu  Kaymakamı Mehmet Türköz veda mesajı yayımladı.

İki yıldır  Safranbolu ilçesinde Kaymakamlık yapan Mehmet Türköz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2 yıldır görev ifa ettiğim DÜNYA MİRAS KENTİ Safranbolu’dan; ülkemizin tarih ve kültür kenti İzmir’in FOÇA ilçesine atanmış bulunmaktayım.

25 yıldır mesleğimi büyük bir kıvanç, heyecan, mutluluk ve şevk ile görev ifa ederken, meslek hayatımın genelinde olduğu gibi insan odaklı bir hizmet anlayışıyla, mevcut imkânlarımızın dâhilinde tüm kamu hizmetlerinin en etkin ve özverili bir şekilde yerine getirilmesi konusunda azami gayret ve çaba sarf ettim.

Tabi bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında ekip ruhu çerçevesinde, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve koordinasyon halinde çalışmalarımızı yürüttük.

Bu doğrultuda çalışmalarımıza katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve hizmet paydaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.

Kadim kent Safranbolu’daki görevim süresince pek çok hatıralarımız da olmuştur. Lakin, göreve başladığım ilk günden itibaren kadirşinas halkımızın içten ve samimi duygularını hissederken, bir yandan da gönlü güzel bu insanlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim.

Bu manada bu güzel coğrafyanın ve halkımızın gönlümde güzide bir yeri ve hatırası olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Bu güzide şehirde görev yapmanın haklı gurur ve mutluluğunu hep yüreğimde hissedeceğim inancıyla arz-ı veda ederken, bu müstesna coğrafyada, kadirşinas halkımıza hizmet etme imkânını bizlere tevdi eden Devlet Büyüklerim başta olmak üzere, görevimi icra ederken desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Safranbolu ve Karabük belediye başkanlarımıza, yüksek öğretimdeki tüm akademisyenlerimize, adaletin tecellisinde önemli görev ve sorumluluklar üstlenen çok kıymetli Cumhuriyet Başsavcımız, Savcılarımız ve hakimlerimize, kentimizin asayiş ve huzurunun temin ve tesis edilmesi noktasında etkin hizmetlerde bulunan İlçe Jandarma Komutanımız ve nezdindeki personelleri ile İlçe Emniyet Eski ve Yeni Müdürümüz ve nezdindeki personellerine, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerimize, kamu hizmetlerinin etkin sunumunda hizmet paydaşlarımız olan siyasi parti başkanlarımız ve esnaf-meslek oda başkanlarımız ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize, maddi/manevi katkılarıyla inisiyatifimi arttıran hayırsever iş insanlarımıza, çalışmalarımıza ivme kazandırarak yükümü hafifleten tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve nezdindeki personellerine, demokrasinin mihenk taşı olan kıymetli muhtarlarımıza kısacası tüm çalışma arkadaşlarım ve hizmet paydaşlarım ile özellikle de kimi zaman kamu hizmetlerindeki eksikliklerin daha hızlı tespit edilmesine yön veren, kimi zaman da başarılı çalışmalarımızın kamuoyuna lanse edilmesi noktasında gayret sarf eden çok kıymetli basın mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, kadirşinas halkımızın bana gösterdiği sevgi, saygı ve hüsnü kabullerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimize de sonsuz sevgi, saygı, şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Nasıl ki bugüne kadar görev yaptığım yerlerde Kaymakamlık makamını kapalı ve ulaşılmaz bir makam odası değil de; herkese, her kesime, her an ve her koşulda müracaat edebileceği bir gönül kapısı edasıyla açık vaziyette olmasını sağladıysam, Foça’da da sizlere açılacak bir devlet kapısı her zaman var olduğu ve sizleri orada kucaklayacak bir kardeşiniz, ağabeyiniz ve dostunuzun var olduğunu altını çizerek belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerimle siz değerli Safranbolulu hemşerilerime arz-ı veda ederken her birinize ayrı ayrı en derin sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Haklarınızı helal ediniz. Her şey gönlünüzce olsun. Hoşçakalınız. Allahaısmarladık.” (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 0 – Kasımpaşa: 0 (Maç sonucu)

Spor Yayın: 19.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 0 – Kasımpaşa: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 37. hafta maçında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

51. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında ceza sahasının içerisinde topla buluşan Aytaç Kara’nın vuruşunu kaleci Tarık Çetin kurtardı.

76. dakikada topla buluşan İbrahim Olawoyin’in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşunda top direkten döndü.

79. dakikada gelişen İbrahim Olawoyin’in ceza sahası dışından yaptığı vuruşla top az farkla auta çıktı.

90. dakikada Dal Varesanovic’in pasıyla defansın arkasına sarkan Akintola’nın şutunu kaleci Andreas Gianniotis kurtardı.

90+3. dakikada serbest vuruş için topun başına geçen Hajradinovic’in ortasında kaleci Tarık Çetin topu çeldi. Kaleciden dönen topu önüne alan Costa’nın şutunda meşin yuvarlak Tarık’tan sekip direğe çarparak dışarı çıktı.

Hakemler: Burak Pakkan, İbrahim Bozbey, Murat Ergin Gözütok

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Casper Hojer, Seyfettin Anıl Yaşar, Attila Mosci, Muhammet Taha Şahin, Muammer Sarıkaya (Dal Varesanovic dk. 77), Jonjo Shelvey, Altin Zeqiri (Gustavo dk. 77), İbrahim Olawoyin, David Akintola, Adolfo Gaich

Yedekler: Canberk Yurdakul, Halil İbrahim Pehlivan, Eray Korkmaz, Azubuike Okechukwu, Mithat Pala, Güvenç Usta, Oumar Diouf, Mame Mor Faye

Teknik Sorumlu: İlhan Palut

Kasımpaşa: Andreas Gianniotis, Ben Quanes, Sadık Çiftpınar (Kenneth Omeruo dk. 83), Jackson Porozo, Gökhan Gül, Julien Ngoy (Oğulcan Çağlayan dk. 63), Aytaç Kara, Loret Sadiku, Haris Hajradinovic, Mamadou Fall, Nuno Da Costa

Yedekler: Ali Emre Yanar, Taylan Utku Aydın, Trazie Thomas Zai, Sarp Yavrucu, Selim Dilli, Emirhan Yiğit

Teknik Sorumlu: Sami Uğurlu

Sarı Kartlar: Altin Zeqiri, David Akintola, Gustavo (Çaykur Rizespor) Ben Quanes, Jackson Porozo, Loret Sadiku, Sadık Çiftpınar (Kasımpaşa)