Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

CHP Heyetine Eflani’de Yoğun İlgi

Gündem Yayın: 29.07.2022 10:19
CHP Heyetine Eflani’de Yoğun İlgi

Çakır: “Eflani’de esnafımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını, dertlerini dinledik. Eflanili vatandaşlarımıza, hoş sohbetlerinden ve sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP)  Karabük Örgütü Eflani ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın da katılım sağladığı ziyaretlere, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, İl Başkan Yardımcıları Vedat Yaşar, Muzaffer Kebeli, Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç, Gençlik Kolları İl BaşkCHP Heyetinden Eflaniye Ziyaret 1anı Burhan Durmuş, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkay Yirmibeş eşlik etti.

 

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, “Eflani’de vatandaşlarla bir araya geldikten sonra  Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Karadeniz i ziyaret ettik. Eflanı ve ülkemizdeki tarım sorunları hakkında bilgiler aldık , partimizin tarım programını anlattık. Ayrıca  ittifak ortağımız İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Eflani ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk . Eflani’de esnafımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını, dertlerini dinledik. Eflani ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliğinden dolayı ilçe Başkanımız Ahmet Aytaç ve yönetim kurulu üyelerine, Eflanili vatandaşlarımıza, hoş sohbetlerinden ve sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. (Nurettin Acar)

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu uygulaması: 20 kişi yakalandı

Gündem Yayın: 20.05.2024 00:24
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da uyuşturucu uygulaması: 20 kişi yakalandı

Samsun’da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 20 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İlçe Emniye Müdürlüğü ve Şube Müdürlükleri tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 650,34 gram metamfetamin, 105 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 220 adet sentetik ecza, 13 adet ecstasy hap, 2 adet hassas terazi, 3 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranan ve hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, olmak üzere toplam 20 kişi yakalandı.

Paylaş: