Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yılmaz ve Ekibinden Değirmenci’ye Ziyaret

Gündem Yayın: 27.07.2022 15:44
Yazar:
Yılmaz ve Ekibinden Değirmenci’ye Ziyaret

 

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Yönetimi, 15-16 Temmuz tarihlerinde yapılan Özçelik-İş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulunda yeniden Genel Başkan seçilen Yunus Değirmenci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve şube yöneticilerini  ağırlayan Genel Başkan  Yunus Değirmenci ve Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Mustafa Kılıç,  Şerafettin Koç, Aydın Baysal ile Genel Sekreter Ahmet Çolak,  Karabük Şube yönetimi  ile sendikanın  ve Karabük’ün önümüzdeki yıllarına ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Değirmenci, “Bizlerden beklentisi olan emekçilerin taleplerinin karşılanması adına seçim atmosferinden hızla çıkmamız gerekiyordu ve çok şükür bu süreci hızla geride bıraktık. Bundan sonraki yeni dönemde şubelerimizle el ele, omuz omuza Kardemir başta olmak üzere Karabük’teki tüm işyerlerimizdeki üyelerimizin refah ve mutluluğu için huzur ve barış içerisinde sendika olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz” diye konuştu.

Şube Başkanı Yılmaz ise, bu yapıcı ve kucaklayıcı karşılama ve söylemler için Genel Başkan  Değirmenci’ye teşekkür etti. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz “Karabük’e Yakışır Bir Bilim Şenliği Gerçekleştireceğiz”

Manşet Yayın: 04.05.2024 12:37
Vali Yavuz “Karabük’e Yakışır Bir Bilim Şenliği Gerçekleştireceğiz”

Türkiye Yüzyılı Vizyonu doğrultusunda; katılımcıları çağın gerektirdiği becerilerle donatmak, bilim kültürünün ve iletişiminin toplumda yaygınlaşmasını sağlamak, bilime ve bilim insanına yönelik olumlu bakış açısı kazandırılması ve bilimsel düşünme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla 30 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan Karabük Bilim Şenliği Hazırlık Toplantısı, Karabük Valisi  Mustafa Yavuz başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından Bilim Şenliği hazırlıkları kapsamında sunum yapıldı.

Bilim Şenliği’nin planlamasının yapıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulanan Vali Yavuz;” Göz aydınlığı evlatlarımızın akademik başarının yanısıra, kendilerini bilimsel ve teknoloji alanında çok yönlü geliştirmelerinin önemine dikkat çekerek, Karabük’e yakışır bir Bilim Şenliği gerçekleştireceğiz.” dedi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı, karşılıklı görüş alışverişinden sonra erdi.