Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çakır, Randevu Sistemini Eleştirdi

Gündem Yayın: 21.07.2022 13:53
Çakır, Randevu Sistemini Eleştirdi

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle alınamayan randevularla ilgili  CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, “Çağ atladığı söylenen sağlık sistemimizin geldiği nokta” diyerek tepki gösterdi

 

Karabük’te Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve ALO 182 üzerinden randevu almaya çalışan vatandaşlar  bazı bölümlerden hiçbir şekilde randevu alamamaktan şikayet ederken, Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP)  İl Başkanı Abdullah Çakır yaptığı açıklamada  sağlık sitemini eleştirerek, “Randevu alamayan hasta ve yakınları isyanda ama  bu durum kimsenin umurunda değil” dedi.

Son günlerde randevu konusunda vatandaşlardan sık şikayet aldıklarını dile getiren Çakır, yaptığı  açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlgililerin Dikkatine. Sık, sık Karabük’teki randevu konusunda vatandaşlarımızın sıkıntılarını dile getiriyoruz. Ama maalesef düzelen hiçbir şey yok. Randevu konusunda yaşanan sıkıntılar artarak devam ediyor. Bu hafta KBB ve Kardiyoloji de hasta bakacak doktor olmadığından hastalara randevu verilmiyor. Neden? Hastalar kendi başının çaresine baksın deniliyor. Çağ Atladığı söylenen sağlık sistemimizin geldiği nokta. Yetkililere Duyurulur”

Öte yandan Karabük’ün  diğer ilçelerindeki hastanelerde de durumun farksız olduğu ifade edilirken, vatandaşların randevu  bulmada büyük sıkıntı yaşadığı belirtildi. (Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:48
Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!