Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bilim ve İnovasyon Merkezi’nde Çalışmalar Sürüyor

Gündem Yayın: 21.07.2022 13:23
Yazar:
Bilim ve İnovasyon Merkezi’nde Çalışmalar Sürüyor

Karabük’te geçen yıl temeli atılan, Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek Bilim ve İnovasyon Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı projelerini ardı sıra faaliyete geçirmeye başlamıştı. Geçen yıl Ağustos ayında temeli atılan Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek Bilim ve İnovasyon Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor.
Bilim ve İnovasyon Merkezi 6-18 yaş aralığındaki öğrenciler başta olmak üzere, toplumun tüm kesimlerinin faydalanabileceği, yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir merkez olacak. Sadece kentteki öğrencilere hizmet etmekle kalmayacak olan merkez, bölgede ilk ve tek olması açısından da şehir turizmini de canlandıracak. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Dede torun kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Kastamonu Yayın: 07.05.2024 12:00
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dedesi ile çıkan kavgada yaralanan 21 yaşandaki genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Taşköprü ilçesi Kornapa köyünde yaşayan O.E.(67) ile torunu O.E. (21) arasında bilinmeyen sebeple kavga çıktı. Kavga sırasında torun O.E. bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından O.E. Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buada ilk müdahalesi yapılan yaralı, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Paylaş: