Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Polisten Uyuşturucu Operasyonu

Gündem Yayın: 09.12.2014 15:40
Yazar:
Polisten Uyuşturucu Operasyonu

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, 10.40 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, ilimize il dışından uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşılmış, konu ile ilgili 5000 Evler Mahallesinde durdurulan bir araçta yapılan kontrollerde daralı ağırlığı 10.40 gr sentetik uyuşturucu maddesi ( Bonzai ) ele geçirilmiş, araç içerisinde bulunan üç şahıs üzerinde yapılan kontrollerde elde edilen sürücü belgesinin sahte olduğu tespit edilmiş olup, konu ile ilgili şahıslar hakkında adli işlemler başlatılmıştır.
İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalar ısındı fidelerin ekim zamanı geldi

Bolu Yayın: 28.04.2024 00:24
İhlas Haber Ajansı
Havalar ısındı fidelerin ekim zamanı geldi

Mudurnu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından satışa sunulan bahçe meyve-sebzelerin fideleri yoğun ilgi gördü.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte sera ürünlerinin ekim zamanı geldi. Domates, biber, salata, karpuz, kavun gibi ürünlerin fideleri Mudurnu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından satışa sunuldu. Ziraat Odası Başkanlığı binasının önünde satışta sunulan fideler, 7-12,5 lira arasında değişen ücretlerle alıcıyla buluştu. Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin, “Her yıl getirmekte olduğumuz fidelerimizi bu yıl da getirdik. Vatandaşa hizmet için çalışmaktayız. Çok talep olursa yeniden getirmeye devam edeceğiz. Şimdiden vatandaşların ürünleri hayırlı olsun” dedi.

Paylaş: