Nurettin Acar tarafından
23 Mart, 2022 14:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İşyeri Deposunda Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Karabük'te oto yedek parça deposunda meydana gelen yangın büyüdü. Dumanlar adeta gökyüzünü kaplarken ekiplerin müdahalesi sürüyor. Yangın nedeniyle yakındaki binalar boşaltıldı. Edinilen bilgiye göre olay 5000 Evler Semti Bahçelievler Mahallesinde bir oto yedek parça deposunda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple depoda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Madeni yağların yanı sıra oto parçaları, kimyasal maddelerin de yanmasıyla siyah dumanlar adeta gökyüzünü kapladı. Ekipler hem yangını kontrol altına alma hem de içeride kimsenin olup olmadığını kontrol edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Karabük ve Safranbolu Belediyelerine ait itfaiye ekipleri olay yerine gelerek söndürme çalışmaları başlattı. Öte yandan yangının hemen yakınında bulunan binalarda ikamet eden vatandaşlar büyük bir korkuyla evlerinden uzaklaşarak tahliye oldu. Büyüyen yangına müdahale sürerken vatandaşlar da büyük bir korkuyla yangını izledi.

blank
Haber Merkezi tarafından
14 Nisan, 2025 17:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Turizm Haftası Kutlamaları Başlıyor

Karabük’te 49. Turizm Haftası, 15-22 Nisan 2025 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Program, yerel kültürü ve turizmi ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Açılış Töreni 16 Nisan’da saat 14:00’te Tarihi Çarşı (Cinici Han Arkası) adresinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından halk oyunları gösterisi, yöresel ikramlar ve müzik dinletisi düzenlenecek.

Aynı gün saat 14:30’da, Cingıllıoğlu Sanat Galerisi’nde sanatçı Rıza Korkmaz’ın “Zamanhane” adlı yağlı boya resim sergisinin açılışı yapılacak.

17 Nisan tarihinde, saat 14:00’te Karabük Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde "Turizm İşletmelerinde Müşteri İlişkileri" konulu bir panel düzenlenecek. Panelin ardından saat 19:30’da Ulucami-Tarihi Çarşı’da gece yürüyüşü ve yöresel ikramlar sunulacak.

18-19 Nisan tarihlerinde ise Hıdırlık-Tarihi Çarşı’da 11:00-17:00 saatleri arasında müzik dinletileri ve sergi etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, tüm vatandaşları bu etkinliklere katılmaya davet etti. Turizm Haftası, bölgenin turizm potansiyelini tanıtmak ve yerel kültürü yaşatmak amacıyla önemli bir fırsat sunuyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.