Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

 Yaya geçidini kullanırken, otomobil çarptı

Gündem Yayın: 14.01.2022 12:09
Yazar:
 Yaya geçidini kullanırken, otomobil çarptı

Karabük’te yaya geçidini kullanarak yolun karşına geçmeye çalışan kadın seyit halindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak caddesi üzerinde meydana geldi. İşe gitmek üzere yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışan Elif G. (27) isimli kadına kent merkezinden Cuma pazarı kavşağına seyir halinde olan S.D. sevk ve idaresindeki 06 CME 168 plaka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan ve yaralanan genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili Trafik ekipleri inceleme başlattı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri

Manşet Yayın: 06.05.2024 14:20
Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri

Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik birimleri tarafından KARES ve SAFRANPARK Alışveriş Merkezinde  kurulan tanıtım stantlarında vatandaşlara ve geleceğin sürücüleri olan çocuklara; Genel trafik kuralları, Yayaların sorumlulukları ve uyması gereken kurallar, Trafik işaret cihaz ve levhalarının önemi ve anlamı, Emniyet kemeri kullanmanın önemi,  Trafik ekipleri tarafından kullanılan araç ve teçhizatlar hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Trafik Timlerinin uygulamalarda ve eğitimlerde kullanmış oldukları malzemeler sergilenirken, hediyelik dergi, boyama kitabı, vb materyaller dağıtımı yapıldı.

Karayollari Trafik Haftasi Etkinlikleri3 jpg