Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kıranköy Meydanı Kışlık Çiçeklerle Süslendi

Safranbolu Yayın: 17.12.2021 11:40
Yazar:
Kıranköy Meydanı Kışlık Çiçeklerle Süslendi

Safranbolu Belediyesi serasında üretilen 60 bin kışlık çiçek, ilçenin belirli yerlerine dikilmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibi Kıranköy Meydanı’nı kışlık çiçeklerle süsledi.

Bunun yanında; Bağlar Saray karşısı, Kaymakamlık önü, Emek Mahallesi Gül Sokak ve Bağlarbaşı refüjlerine; Paşapınarı üçgen refüjlere, Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na, Halk Masası’nın bulunduğu meydana ve Köyiçi Meydanı üçgen refüje çiçek dikimi yapıldı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, çiçek dikimine önümüzdeki günlerde Esentepe, Göztepe ve Tarihi Çarşı bölgesinde devam edileceği, çiceklerin hepsi açtığında kent merkezinin canlı bir görüntüye kavuşacağı belirtildi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi

Dünya Yayın: 28.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi

Tokat’ta gecenin hayaleti olarak adlandırılan bir vaşak gün ışığında fotokapanla görüntülendi.

Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli tükenmekte olan canlılar arasında kırmızı listede gösterilen vaşaklar son yıllarda sıklıkla görülmeye başlandı. Yaban hayatı araştırmacısı Kenan Kesmez, Canik Dağları’nın eteklerine yerleştirdiği fotokapanla gizlenmekteki ustalığıyla ormanın hayaleti olarak da bilinen bir vaşağı görüntülemeyi başardı.

Paylaş: