Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel, “Sizler bizlere ve bu şehre emanetsiniz”

Gündem Yayın: 14.10.2021 07:54

Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı olarak hizmet veren İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve  Yemekhane İşletmecisi Ahmet Tam ile birlikte yemek menüsünü inceleyen Vali Gürel, öğrencilerin yediği yemekler ve ücretleri hakkında bilgiler aldı.

Akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yiyen Vali Fuat Gürel, İsmail Necati Efendi Yurdunda bulunan Genç Ofis Salonunda öğrencilerin taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Öğrencilerle tek tek tanışarak geldikleri iller ve okudukları bölümler hakkında bilgiler alan Vali Gürel öğrencilerle hayat tecrübelerini paylaştı.

Cumhuriyet Kenti Karabük’ün sessiz, sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu söyleyen Vali Gürel, “Eğitim başarısı ile her sene ilk on içinde yer alan bir şehre geldiniz. Okulunuz bittiğinde Karabük’ün birer turizm elçisi olacağınıza inanıyorum. Sizler bizlere ve bu şehre emanetsiniz, eğitim hayatlarınızda başarılar dilerim.”dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Gündem Yayın: 07.09.2024 20:15
İhlas Haber Ajansı

Çorum’da aralarında daha husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Kerabigazi 1. Sokak üzerinde bulunan meydan da yaşandı. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Y.,(18) darp edildikten sonra kuru sıkı tabancayla ateş açılması sonucu koltuk altından yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan olaydan sonra tabanca bıçağı olay yerinde bırakarak kaçan ancak kimlikleri polis ekipleri tarafından tespit edilen şüphelilerin yakalanması için başlatılan arama çalışması sürüyor.

Paylaş:
Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455