Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

106 Yaşındaki Cemal nineye  “Evde Nüfus Cüzdanı” hizmeti

Gündem Yayın: 04.10.2021 12:52
Yazar:
106 Yaşındaki Cemal nineye  “Evde Nüfus Cüzdanı” hizmeti

Safranbolu’da çipli kimlik kartı alabilmek için Nüfus Müdürlüklerine gidemeyen hasta, yaşlı ve engelliler için başlatılan “evde nüfus cüzdanı” hizmeti sürdürülüyor.

Safranbolu İlçe Nüfus Müdürü Mesut Karagözoğlu ve Nüfus Müdürlüğü memurları, Safranbolu Musalla Mahallesinde ikamet eden 106 yaşındaki Cemal Ulavur’in  kimlik kartı işlemlerini evinde yaptılar.

“Evde nüfus cüzdanı” hizmetinden yararlanan 106 yaşındaki Cemal Ulavur, yakın zamanda yeni çipli nüfus cüzdanına kavuşacak.

İçişleri Bakanlığınca başlatılan Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Projesi kapsamında hasta, yaşlı ve engellileri ziyaret eden nüfus memurları, parmak izinden fotoğraf çekimine, evraklara kadar tüm işlemleri evlerde tamamlıyor.

Başvurusu alınan yeni kimlik kartları, basımın ardından vatandaşların evlerine gönderiliyor.

Kimlik kartını değiştirmek isteyen Musalla Mahallesi’nde oturan 106 yaşındaki Cemal Ulavur da hizmetten yararlanmak için Safranbolu İlçe Nüfus Müdürlüğünü aradı.

Eve giden ekipler de Cemal ninenin müracaatını aldı.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum”

Gündem Yayın: 01.05.2024 14:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”(İHA)