Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani Kaymakamından okul ziyaretleri

Gündem Yayın: 29.09.2021 12:00
Yazar:
Eflani Kaymakamından okul ziyaretleri

Eflani  Kaymakamı  Ahmet Tan  beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelebİ ile birlikte Özel Eğitim sınıflarını ve Anaokullarında Eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Tan  öğrencilerin faaliyetlerini gözlemleyerek,  öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Sonrasında öğrencilerin durumu ve sınıflardaki eksikler hakkında sınıf öğretmenleri ve okul idaresinden bilgi alan Kaymakam Ahmet Tan,  Gerekli ihtiyaçların belirlenerek en kısa zamanda giderilmesi için çalışmalar yapılması talimatını verdi.

Kaymakam Tan ”Çocuklar bizim en değerli varlığımızdır.Çocukların Eğitimleriyle ilgili tüm altyapıyı hazırlamamız gerekmektedir.Onların Eğitimlerini ihmal edecek hiçbir mazeret geçerli değildir.”dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

Manşet Yayın: 04.05.2024 15:01
UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde ve Cittaslow kategorisinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hafta sonu hareketliliği devam ediyor.
Tarihi, han, hamam ve konakları ile ünlü Safranbolu’da yaşanan hafta sonu hareketliliği sürüyor.
Genellikle üç katlı, 6-8 odalı, ihtiyaçlara uygun tasarlanmış, estetik biçimde şekillendirilmiş tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.
Tarihi çarşının Arnavut kaldırımlı sokaklarında dolaşıp, müze ve konakları gezen tatilciler, Hıdırlık Tepesi’nden şehir manzarasını seyretme imkanı yakalıyor.