Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gaziler Günü yarın kutlanacak

Gündem Yayın: 17.09.2021 12:53
Yazar:
Gaziler Günü yarın kutlanacak

Her yıl olduğu gibi bu yılda Gaziler Günü tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de törenlerle kutlanacak.

Kutlamalar kapsamında yarın saat 11.30’da Kent Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Saygı duruşu İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunması ile Kent Meydanındaki tören son bulacak. Ardından Yenişehir Camiinde saat 12.10’da Mevlid okunacak.

Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sabahattin Çorbacı, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için milletimizin esenliğinin ve güvenliğinin sağlanması, al bayrağımızın göklerde gururla dalgalanması, ezanlarımızın minarelerden ilelebet okunması, istiklalimizin ve istikbalimizin teminat altına alınması amacıyla kanlarının dökülmesinden ve canlarını vermekten çekinmeyen, Türk milletine şanlı zaferler yaşatan ve ebediyete intikal eden şehitlerimizi ve gazilerimizi “Gaziler Günü” vesilesiyle rahmetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize, şehit ve gazilerimizin emaneti olan ailelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Manşet Yayın: 28.04.2024 13:20
İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu. Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.