Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Açık Hava Sinema Geceleri Başladı

Safranbolu Yayın: 08.09.2021 12:43
Yazar:
Açık Hava Sinema Geceleri Başladı
  1. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Ücretsiz açık hava sinema geceleri başladı.

Minderini Al Gel sloganı ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe ilk akşam vatandaşlar ilgi gösterdi.

Çoğunluğunu ailelerin oluşturduğu seyircilere bağlar gazozu ve patlamış mısır ikram ediliyor. Kültür Müdürlüğü bahçesine gelen vatandaşlar, 15 Eylül’e kadar devam edecek etkinlik boyunca her akşam 19.30 – 22.30 saatleri arasında iki film izleme şansına sahip olacaklar.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:12
İhlas Haber Ajansı
Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesi Kavak köyü Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Karadağ ve Ergin Karadağ’a ait iki katlı ahşap evde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Hanönü ve Kastamonu ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı da köye gelerek ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekipler, yangının diğer evlere sıçramadan söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş: