Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çalışmalar Devam Ediyor

Safranbolu Yayın: 06.09.2021 09:22
Yazar:
Çalışmalar Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler kentin çeşitli bölgelerinde tamir, su hattı döşeme, kanal temizliği gibi hizmetlere devam ederken acil ihtiyaç duyulan mahalle ve caddelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipleri 7/24 anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz çalışma programları haricinde halk masası ve vatandaşların bizzat yaptıkları taleplere de müdahale etmeye devam ediyor. Çalışma temposunu bir an olsun düşürmeyen arkadaşlarımı bu gün Emek Mahallesi Ihlamur Sokakta hızlı bir şekilde yağmur suyu drenaj hattı döşeme işlerini tamamlıyor” dedi.

Safranbolulu vatandaşların hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Köse, “ Tüm ekiplerimiz ile birlikte Safranbolu’da hizmet bayrağını aldığımız yerden çok daha yukarılara çekmek gayretindeyiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Safranbolu ve Safranbolu halkı hizmetin en iyisine, en güzeline layık” şeklinde konuştu.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Gündem Yayın: 06.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı. Operasyon anı ise saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri il Merkezi, Kozlu, Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik operasyonu kapsamında F.K, M.Ş, O.D ve C.Y isimli şüpheliler yakalandı.

Polis kamerasına yansıyan operasyonda ölümcül etkiye sahip 13 gram uyuşturucu madde, 19 adet uyuşturucu etkiye sahip hap ve bir adet silah ele geçirildi. F.K, C.Y ve O.D isimli şüpheliler uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan, M.Ş ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.