Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İş yerindeki  hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

Gündem Yayın: 26.08.2021 10:19
Yazar:
İş yerindeki  hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

Karabük’te bir iş yerine giren kapüşonlu hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.
Belenköy TOKİ konutları önünde bulunan bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili polis ekipleri inceleme başlatmıştı. Asayiş Şube ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında hırsızlığı gerçekleştiren kişinin H.M isimli şahsın olduğu tespit edildi. Gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüphelinin hırsızlığı gerçekleştirdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kapüşonlu ve maskeli hırsızın rahat tavırları görenlere ‘pes’ dedirtti. İlk olarak eline aldığı poşete sigara paketlerini dolduran hırsız sonra kasaya yöneldi. Rahat bir şekilde açtığı kasayı karıştırıp para arayan hırsızın o anları anbean güvenlik kamerasına kaydedildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Karabük Yayın: 08.05.2024 11:32
Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Karabük’te  “Trafik Haftası” nedeniyle anaokulu öğrencilerine trafik polisleri tarafından eğitim verildi.

Trafik sorunlarını çözümlemek amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan “Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında  İl Emniyet Müdürlüğü  Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  Mimar Sinan Anaokulu öğrencilerine Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğitim verildi.

Çocuklara; Genel trafik kuralları, Yayaların sorumlulukları ve uyması gereken kurallar, Trafik işaret cihaz ve levhalarının önemi ve anlamı, Emniyet kemeri kullanmanın önemi, Güvenli oyun alanları, konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Öte yandan Çocuk Trafik Eğitim Parkında 2023-2024 Eğitim Öğretim Döneminde okullarda 2 bin 40, bire bir ise  3 bin 170 öğrenciye Trafik Güvenliği ve Kuralları hakkında eğitim verildiği bildirildi.

Ogrencilere Trafik Egitimi Verildi2 jpg