Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AK Parti Karabük Teşkilatlarından Şenpazar’a Yardım Tırı

Gündem Yayın: 19.08.2021 11:13
Yazar:
AK Parti Karabük Teşkilatlarından Şenpazar’a Yardım Tırı

AK Parti Karabük Teşkilatı, etkili yağışların ardındansel afetinin yaşandığı KastamonuŞenpazar ilçesine yardım tırı gönderdi.Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere içinde su, gıda ve temizlik ürünleri dolu 1 yardım tırı Şenpazar ilçesinde sel afetinden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere afet bölgesine gönderildi.

“HER ZORLUKTA DAİMA MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz düzenledikleri yardım kampanyasıyla ilgili açıklama yaparak her zorlukta daima milletinin yanlarında olduklarının olduklarını ifade etti.

Altınöz şunları kaydetti:

“Sel afetinden etkilenen vatandaşlarımız için, AK Parti Karabük Teşkilatları olarak yardım kampanyası düzenledik ve temel ihtiyaç malzemelerinin olduğu tırımızı Kastamonu Şenpazar’a ulaştırdık. Rabbim tüm afetlerden ülkemizi ve milletimizi muhafaza buyursun. Bölge halkına geçmiş olsun. Her zorlukta daima milletimizin yanındayız.”

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

28 yaşındaki genç hastalığına yenik düştü

Kastamonu Yayın: 07.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
28 yaşındaki genç hastalığına yenik düştü

Kastamonu’da organ yetmezli sebebiyle tedavi gören 28 yaşındaki genç, hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki serkan Kayan, organ yetmezliği sebebiyle 1 aydır tedavi gördüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ailesini ve yakınlarını yasa boğan Kaya’nın cenazesi, öğle namazına müteakiben, Doğanyurt ilçesine bağlı Düzağaç köyü Ekecek Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Paylaş: