“15 Temmuz Barış ve Demokrasi Ormanı” yapılacak

Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2016 07:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ZONGULDAK Herkes İçin Spor Zonguldak İl Temsilcisi Nuri Erkal tarafından “15 Temmuz Barış ve Demokrasi Ormanı” adında hatıra ormanı projesi Valilik makamına sunulan dilekçe ile onaylandı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm ülke genelinde vatandaşların tepkileri ve milli iradeye sahip çıkmaları devam ederken Zonguldak’ta "barış ve demokrasi ormanı" için Valilik makamına sunulan dilekçe onaylandı. Zonguldak Valiliği’ne “15 Temmuz Barış ve Demokrasi Ormanı” adında ağaç ekimi yapmak için bir proje hazırlayan Herkes İçin Spor Zonguldak İl Temsilcisi Nuri Erkal’ın bu teklifi kabul edildi. Erkal, “Ülkemizin tarihinde karanlık bir gece olarak kayıtlara geçen 15 Temmuz darbe kalkışmasını bizler ‘15 Temmuz Barış ve Demokrasi Ormanı’ olarak yaşatmak istedik. Hafızalarda olumsuz ve kötü bir şekilde yer eden 15 Temmuz’un gelecek nesillere aktarılması, yüce Türk milletinin destansı kahramanlığı ve milli iradeye sahip çıktığının hatırlanması için böyle girişimde bulunduk. Bu nedenle Valiliğimize bir dilekçe verdik. Vermiş olduğumuz dilekçemiz hem Valilik’ten hemde Orman Bölge Müdürlüğü’nden onay aldı. Önümüzdeki günlerde yer tespiti yapılacak. Yer bulunduğunda doğaseverler olarak bu hatıra ormanını yaşatacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kontrolden çıkan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: 9 yaralı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde denetimden çıkan araba, kırmızı ışıkta bekleyen 3 araca çarptı. Toplam 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu-İnebolu karayolu Öz Rahmet Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, E.K. (21) yönetimindeki 60 ES 842 plakalı Opel marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kırmızı ışıkta bekleyen A.F.T. (20) idaresindeki 37 EK 030 plakalı Fiat-Tofaş marka araba ile H.T. (47) idaresindeki 34 CNY 979 plakalı Fiat marka arabaya ve R.H.A. (26) yönetimindeki Honda marka arabaya çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Fiat-Tofaş marka arabada bulunan yolcular araçta sıkıştı. Adeta can pazarının yaşandığı feci kazada olay yerine itfaiye, sıhhat ve trafik grupları sevk edildi. İtfaiye ve sıhhat gruplarının çalışmasıyla araçta sıkışan yaralılar çıkartılarak ambulansa taşındı. Kazada araç şoförleri E.K. (21) ve A.F.T. (20) ile araçlarda yolcu olarak bulunan A.T. (71), N.T. (53), E.Ş. (21), N.Ç. (24), A.T. (26), S.T. (42) ve 2 yaşındaki A.S.T. yaralandı. Yaralılar, sıhhat takımlarınca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın akabinde trafik grupları, olay yerinde güvenlik tedbirleri alarak incelemelerde bulundu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının akabinde yola saçılan araç kesimleri temizlendi. Kaza nedeniyle trafik, bir müddetliğine durdu ve uzun kuyruk oluştu. Yolun temizlenmesinin akabinde trafik tekrar olağana döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.