Karabük Postası tarafından
21 Şubat, 2017 15:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zoran Barisic, İlk İdmanına Çıktı 

Igor Tudor’un Galatasaray’a gitmesinin ardından Kardemir Karabükspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Avusturyalı Zoran Barisic, takımla ilk idmanına çıktı. Hafta sonu sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına Zoran Barisic ile hazırlanan kırmızı-mavili ekipte, hafif sakatlığı bulunan Tanase takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, takımın yeni hocası Zoran Barisic’in geçen hafta sonu takımı Antalya’da tribünde izlediğini, bugün ise Karabük’te takımla birlikte ilk idmanına çıktığını söyledi. Gül, 1-0 mağlup oldukları Antalyaspor maçının deplasmanda oynadıkları en iyi maçlardan bir tanesi olduğunu belirterek, “Deplasmanda oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Ama ne yazık ki iyi oyunu neticeye çeviremedik. Deplasman şansızlığımız bir nevi devam etti. Önümüzde içeride oynayacağımız Gençlerbirliği maçı var. İçerideki maçlarda başarımız belli, kendimize özellikle iç sahada çok güveniyoruz. Bir an evvel ligde tutunacak puanlara ulaşmak istiyoruz. Bu manada hedefimiz Gençlerbirliği maçında 3 puan. Yeni hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Taraftarımızın da desteği ile pazar günü sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi. Öte yandan Barisic'in teknik ekibinde ise şu isimler yer alıyor; "Murat Topal, Norbert Schweitzer, Dean Racunica, Robert Pezely, Şener Gençtürk, Ufuk Karakoç"

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
08 Şubat, 2026 13:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti’den Oda Başkanlarına ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile parti teşkilat kademeleri, esnaf ve sanatkârlar oda başkanlarını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde, kongrelerini tamamlayan oda başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun dilekleri iletildi. Bu kapsamda; Umumi Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kılıç, Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, Şoförler Odası Başkanı Cemal Topçu, Bakkallar Odası Başkanı Fikret Arslan, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Yasin Özçelik, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Cuma Kara, Madeni İşleri Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Şah İsmail Duru ile Safranbolu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nazmiye Dursunlar ve yönetimleriyle bir araya gelindi.

Ziyaretlerde esnaf ve sanatkârların talep ve beklentileri ele alınırken, karşılıklı istişarelerde bulunuldu. AK Parti heyeti, esnafın ve üretimin her zaman yanında olduklarını vurguladı. AK Parti heyeti, esnaf ve sanatkârlarla güçlü bir bağa sahip olduklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin