Zonguldak’ta narkotik operasyonda 8 şüpheli yakalandı - Karabük Haber Postası
zonguldakta narkotik operasyonda 8 supheli yakalandi asll9kRt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta narkotik operasyonda 8 şüpheli yakalandı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan narkotik operasyonunda 8 kuşkulu gözaltına alındı.

Operasyonda 2 kilo 600 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 6 gram esrar, 202 adet ecstasy, 43 karton dolu makaron sigara, 245 paket dolu makaron ve 16 kilo 500 gram bandrolsüz tütün ele geçirildi. Operasyon kapsamında F.Ç, M.K, O.K ve E.G isimli 4 şüpheliye “uyuşturucu yahut uyarıcı unsur kullanmak” hatasından isimli süreç uygulanırken; G.K, Ş.B, S.K ve A.T isimli 4 kuşkulu ise “uyuşturucu yahut uyarıcı unsur ticareti yapmak” hatasından gözaltına alındı. İsimli makamlara sevk edilen A.T isimli denetim koşuluyla özgür bırakılırken, G.K, Ş.B ve S.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla uyuşturucu ve uyarıcı husus kullanımına karşı çabayı kararlılıkla sürdüreceklerini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saanay
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Nisan, 2026 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Keskinkılıç’tan 3 Nisan ve KARDEMİR Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 3 Nisan Sanayi Günü ve KARDEMİR’in kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Keskinkılıç, 3 Nisan 1937’nin yalnızca bir fabrikanın temellerinin atıldığı gün olmadığını, Türkiye’nin iktisadi bağımsızlık yolunda attığı önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

KARDEMİR’in “fabrika yapan fabrika” unvanıyla Türk sanayi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, bu sürecin Cumhuriyet’in sanayi hamlesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Karabük’ün küçük bir yerleşimden sanayinin merkezlerinden biri haline geldiğini dile getiren Keskinkılıç, kentin işçisi, mühendisi ve sanayicisiyle Türkiye’nin üretim gücünü temsil ettiğini kaydetti.

3 Nisan’ın emeğin ve alın terinin günü olduğuna dikkat çeken Keskinkılıç, sanayiye katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin