Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2017 14:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yeni Valilik Binasında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması ve deprem yönetmeliği kapsamında yapılan kontrollerde binanın kullanıma uygun olmaması nedeniyle, Karabük Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Karabük Valiliği ve Karabük Belediyesinin işbirliğinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mehmet Aktaş, çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elemanları, Karabük Belediyesi yetkilileri ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vatandaşlara daha modern bir binada hizmet verileceğini ifade eden Vali Mehmet Aktaş “Valiliğimiz hizmet birimleri ile İl Özel İdaremize ait bazı birimleri yeni binaya taşıyacağız. Bununla ilgili restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Herhangi bir teknik aksama olmaması durumunda haziran veya temmuz ayı itibariyle vatandaşlarımıza daha modern bir binada hizmet vermeyi planlıyoruz.”diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Şubat, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özel maden ocağında göçük

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 kişiden biri yaralı olarak kurtarıldı, diğer 2 işçiyi ise arama, kurtarma çalışmaları sürüyor.
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bulunan Bektaşlar Firması’na ait maden ocağında, 3 işçi göçük altında kaldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, jandarma, AFAD ve TTK arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.
Olayın ardından İsmet Kabuk isimli işçi yürütülen çalışmalar sonucu ocaktan yaralı olarak çıkarılarak hastaneye götürülürken, diğer iki işçi Ziya Kiret (60) ve Veysel Oruçoğlu (46) için arama kurtarma çalışmalar yürütülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin