Vali Alimoğlu’ndan Eskipazar İlçesine Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Nisan, 2016 14:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Alimoğlu’ndan Eskipazar İlçesine Ziyaret

 

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Eskipazar İlçesini ziyaret etti. Vali Alimoğlu’nun ziyaretine İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Defterdar Osman Koçaş eşlik etti.

Eskipazar Kaymakamı Hülya Yavuz’u makamında ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu; Kaymakam Hülya Yavuz’dan ilçe hakkında birifing aldı. Brifingin ardından Vali Alimoğlu ve beraberindeki heyet bir süre sohbet etti. Ardından Vali Alimoğlu Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi ve öğrencilere kitap hediye etti.

Kaymakamlık makamından ayrılan Vali Orhan Alimoğlu ve beraberindeki heyet Baharsu Sanayi Soda Fabrikasını ziyaret etti ve işletme hakkında bilgiler aldı. Ardından Sedayaka Köyü Şıhlar Mahallesinde bulunan Sığırcık suyunu ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu’na Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ahmet Bostan tarafından bölge ve Şeyh Ali Semerkandi Hz. ve sığırcık suyu ile ilgili bilgiler verildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin