Vali Alimoğlu Daire Müdürleriyle İncelemelerde - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
10 Eylül, 2014 15:04 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:58
0
0

Vali Alimoğlu Daire Müdürleriyle İncelemelerde

Vali Orhan Alimoğlu Cemaller Köyünde faaliyet gösteren Safgül Kültür Mantarı Üretim Tesisini ziyaret etti. Vali Orhan Alimoğlu’na Ovacık Kaymakamı Bahattin Çelik, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan da eşlik etti.

Kültür Mantarı Üretim Tesisini gezen Vali Orhan Alimoğlu’na Genel Müdür İsmail Öztürk ve Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Ünal kültür mantarı toprağının serilmesinden toplanmasına kadar geçen aşamalar ve paketlenme sistemi hakkında bilgiler verdiler.

Bölgede tek olan böyle bir yatırımı gerçekleştiren firma yetkilileri İsmail Öztürk ve Ramazan Ünal’a teşekkür eden Vali Orhan Alimoğlu “Bu tür işletmeleri gördükçe mutlu oluyoruz. Geçenlerde Keçi Çiftliği kuran bir vatandaşımızı ziyaret etmiştik, orada da belirttiğimiz gibi ülkemizin güçlü bir ekonomiye sahip olabilmesi için tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin artması gerekir. İnsanlarımızın yeniden köylerine dönerek kendi bağ, bahçelerinde, kendi işlerinin patronu olması gerekir”  dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gozlugunun altindan bize niye baktin diye silahla vurdular UuZd5tgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Gözlüğünün altından bize niye baktın’ diye silahla vurdular

Samsun’da “gözlüğünün altından bize niye baktın” tartışmasında pompalı tüfekle vurulan şahıs hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.G.E. (39), pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sol ayağından yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili M.D.A. (32) ve A.K.’yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Saldırganların, yaralının kendilerine “gözlüğünün altından baktığı” gerekçesiyle ateş açtıkları iddia edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin